Áru visszaküldés

 
 
 

Elérhet minket a +3619989274-es telefonszámon. Munkanapokon 9:30-tól 16:30 óráig állunk a rendelkezésére.

 
 
 
 

Doprava zdarma15 000 Ft felett a szállítás ingyenes
30 nap a visszaküldésre

 
 
 
Bevezetés > Áru visszaküldés > Áru visszaküldés
 

Áru visszaküldés

Áru visszaküldés

Formanyomtatvány az áru visszaküldéséhez (letölthető)

A sértetlen és nem használt árut eredeti és sértetlen csomagolásban az átvételt követő 30 napig visszaküldheti.

Az árut, melyet vissza szeretne küldeni az eredeti adóügyi bizonylattal (számlával) és a kitöltött formanyomtatvánnyal együtt a következő címre küldheti vissza:

Frogman s.r.o.
939 EredetiAjandekok.hu
Környei út 44
2800 Tatabánya

(Kérjük ügyeljenek a megfelelő címzésre!)

A visszaküldött áru átvétele után 14 napon belül visszatérítjük az áru árát

 

Termékvisszaküldés - visszalépés a szerződéstől

8.1.

Az eladó jogában áll visszalépni a vételi szerződéstől abban az esetben, ha az árukészleteit kiárusította, ha az adott áru nem elérhető, vagy ha a gyártó, az importőr vagy a szállító a szerződésben szereplő termék gyártását leállította, vagy olyan jelentős változásokat eszközöl a terméken, melyek miatt az eladó nem tudja teljesíteni a vételi szerződésben szereplő kötelességeit, vagy vis maior miatt, vagy ha minden erőfeszítése ellenére, amit igazságosan el lehet várni az eladótól, mégsem képes a terméket kézbesíteni az ügyfélnek az üzleti feltételekbe foglalt határidőn belül vagy azon az áron, melyen a honlapon fel van tüntetve. Az eladó haladéktalanul köteles erről tájékoztatni a vásárlót és visszaadni neki a vételi szerződésbe vett termékért kifizetett előleget, méghozzá a szerződéstől való visszalépésről szóló tájékoztatástól elküldött 14 napon belül.

8.2.

A vásárló a vételi szerződéstől visszaléphet az áru átvételétől számított 30 napon belül méghozzá ok megadása nélkül, a Szlovák Köztársaság 108/2000-es sz., a háznál való árusítás és a csomagküldős árusítás fogyasztóvédelméről szóló törvény 12.§-ának 1. bekezdése, valamint módosításai alapján. Ilyen esetben a vásárló kapcsolatba lép az eladóval és tájékoztatja a döntéséről, hogy vissza akar lépni a szerződéstől, egyértelmű kijelentést tesz (pl.: postán elküldött levélben) vagy e-mailt küld a szerződéstől való visszalépésről, melyben feltünteti a megrendelés számát, a megrendelés időpontját, a termék pontos specifikációját, de leginkább a bankszámlája számát. Az eredeti állapotban lévő terméket úgy, ahogy átvette (beleértve az eredeti csomagolást, dokumentációt, használati utasítást, tartozékokat, stb.) a vásárló saját költségeire a vásárlást igazoló eredeti számlával és a termékvisszaküldésről szóló nyomtatvánnyal együtt visszaküldi az eladó címére (de nem utánvétellel). Az eladó kötelezi magát, hogy a visszaküldött termék átvételétől számított 14 napon belül és abban a formában, ahogy a termék vételára ki volt fizetve, hacsak a vásárló és az eladó nem egyeznek meg másképp, visszafizeti a vételárat a vásárlónak.

8.3.

A szerződéstől való visszalépést a vásárlónak írásban, a nyomtatvány kitöltésével kell intéznie, melynek formáját az eladó határozza meg, melyből egy mintát elhelyez a honlapjára.

8.4.

Abban az esetben, ha a vásárló nem teljesíti az általános üzleti feltételekben a 9.2-es és a 9.3-as pontokban feltüntetett kötelességét, a vételi szerződéstől való visszalépés nem érvényes és hatályos, ilyen esetben az eladó nem köteles visszatéríteni a vásárlónak a vételárat, továbbá jogosult a termék visszaküldésével járó költségek megtérítésére.

8.5.

A vásárló nem léphet vissza a vételi szerződéstől, ha annak a tárgyát szolgáltatásnyújtás képezi, ha a szolgáltatás már megkezdődött a vásárló beleegyezésével a szerződéstől való visszalépés határidő letelte előtt, ugyancsak nem lehet visszalépni az olyan vételi szerződéstől, mely a vásárló egyedi követelményei szerint készült termékről szól, olyan terméknél, mely egy vásárló számára személyre szabott, továbbá az áru jellemzői és tulajdonságai miatt (pl. higiéniai okokból) nem lehet visszaküldeni, vagy az olyan termék, mely gyorsan megromlik.

8.6.

A szerződéstől való visszalépés esetén a honlapunkon található nyomtatványt kell használni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió