Blog

 
 
 

Elérhet minket a +3619989274-es telefonszámon. Munkanapokon 9:30-tól 16:30 óráig állunk a rendelkezésére.

 
 
 
 

Doprava zdarma15 000 Ft felett a szállítás ingyenes
30 nap a visszaküldésre

 
 
 
 

Ajándéktippek vásárlók ajánlásával

2018.03.17 [21:49]

Amit mindnyájan körbe-körbe keresünk, azok az ajándékötletek. Hol találunk inspirációt ajándékötletekre fontos eseményekhez?

A vásárlóink visszajelzéseinek köszönhetően úgy döntöttünk, hogy összefoglaljuk Önöknek a jól bevált ajándékötleteket férfiaknak, nőknek és gyermekeknek egyaránt, legyen is szó bármilyen alkalomról. Olyanokat, amelyek mosolyt csalnak az ajándékozottak arcára. Ez hasznos az Ön számára, hiszen mindent megtalál egy helyen, hosszadalmas keresés nélkül az interneten. Elég ellátogatni a  www.eredetiajandekok.hu webáruházba.

Tovább...
 

Ajándék férfiaknak az autóba. Végre telitalálat!

2018.03.17 [20:51]

Egy férfinak ajándékot keresni, néha emberfeletti megpróbáltatás. Megsúgjuk Önnek, hogyan talál megfelelő ajándékot egy férfinekKeressen kompromisszumot! Például a praktikus ajándékot lehet ötvözni viccessel. Ez a kombináció sohasem okoz csalódást. Súgunk még valamit…

Amit Önnek keresnie kell, az egy olyan  ajándék,  amit a férfi  az autóban használhat.

Köztük is vannak azonban gyöngyszemek. Olyan darabok, aminek a férfiak jobban örülnek, mint bármi másnak. Ezért úgy döntöttünk az eredetiajandekok.hu webáruházban, hogy összefoglaljuk Önöknek azokat az ajándékokat, amelynek minden férfi megörül. Természetesen, csak abban az esetben, ha van autója.

Tovább...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió