Ajándék férfiaknak az autóba. Végre telitalálat!

Kategóriák
 
 
 
Limited Special
15%-os kedvezmény mindenre a BALABIM15 kóddal
Az akció még tart:
 
 
 
 
 
2018.03.17 [20:51]
Ajándék férfiaknak az autóba. Végre telitalálat!

Egy férfinak ajándékot keresni, néha emberfeletti megpróbáltatás. Megsúgjuk Önnek, hogyan talál megfelelő ajándékot egy férfinekKeressen kompromisszumot! Például a praktikus ajándékot lehet ötvözni viccessel. Ez a kombináció sohasem okoz csalódást. Súgunk még valamit…

Amit Önnek keresnie kell, az egy olyan  ajándék,  amit a férfi  az autóban használhat.

Köztük is vannak azonban gyöngyszemek. Olyan darabok, aminek a férfiak jobban örülnek, mint bármi másnak. Ezért úgy döntöttünk az eredetiajandekok.hu webáruházban, hogy összefoglaljuk Önöknek azokat az ajándékokat, amelynek minden férfi megörül. Természetesen, csak abban az esetben, ha van autója.

 

Ahogyan a bevezetőben már írtuk, próbáljon a tulajdonságok kombinációira  összpontosítani, amit az ajándék kínál a férfi számára. Ideális olyat találni, mely magában hordozza a férfi tulajdonságait  és jellemvonásait.

Szétszórt bolyongóTelefontartó kormányra

A férfi, aki naponta többször kérdezi, hogy hol a telefonja és pontosan tudja, hogy vezetés közben a kabátzsebében volt az anyósülésen, biztosan megörül egy mobiltartónak az autóba. Ha a telefontartó kormányra mellet dönt vagy az ügyes csúszásmentes autós univerzális tartót  választja mobiltartóval, az ajándékának köszönhetően bármikor számíthat a navigációjára anélkül, hogy a mobiltelefonját keresni kellene az autóban.

 

Tudatos utazóElektromos autós ételhordó

Ha egy férfi sok időt tölt az utakon, az ajándék férfiaknak az autóba az a kategória, amit keresett.  Kiválasztottunk néhány remek ajándéktippet azoknak az utazóknak, akik az egészséges életstílus hívei. A töltőállomáson vásárolt bagettnek örökre búcsút inthet az elektromos autós ételhordozónak köszönhetően és meleg kávéért sem kell kávéautomatát keresnie. Az 500 ml-es melegíthető autós bögre meleg  kávét biztosít a saját ízlése szerint.

 

Gondtalan optimistaBólogató mopszli

Megfigyelte, utoljára hogyan nevetett, amikor az autója hátulján vidáman ingatta a fejét lankadatlanul egy figura? Ajándékozzon neki egy saját bólogató mopszlit, hogy minden útjáról vidáman térjen haza, és még a közlekedési dugók sem fogják zavarni. Mivel az óvatosságból sosem elég, ideális kiegészítő vagy ajándék az digitális alkoholszonda is. Ennek köszönhetően mindig tudni fogja, hogy az előző nap fogyasztott alkohol már teljesen felszívódott-e a szervezetében.

 

Az autóba szánt ajándék a férfinak mindig telitalálat. Ha viszont olyan ajándékot keres, amiről lerí a szerelem, inspirálódjon cikkünkkel, amiben 10 tippet adunk, hogy Valentin-napon mivel lepje meg társát.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió